Standardi i kvaliteta

Standardi kvalitete

Da bi se osigurala visoka kakvoća BRITA proizvoda, uspostavljeni zahtjevi kakvoće proizvoda, filter uložaka, sirovina i gotovih proizvoda stalno se provjerava i ispituje u BRITA tvornici. Uz to, nezavisni instituti i znanstvenici stalno testiraju proizvode. TÜV SÜD Holding AG redovito pregledava i originalni BRITA filter uložak i cijeli sustav za filtriranje vode i potvrđuje savršenu kakvoću. U cijelome svijetu BRITA se redovito nadzire u uglednim laboratorijima i institucijama.

BRITA se redovito savjetuje s univerzitetima o pitanjima sigurnosti svojih proiizvoda. U tom području BRITA

se savjetovala/se savjetuje, na primjer, s

  • Univerzitetom u Jeruzalemu, Izrael
  • Univerzitetom u Frankfurtu, Njemačka
  • Univerzitetom u Pittsburghu, SAD.

 

     

 

Sigurnost proizvoda i potvrda kakvoće od strane TÜV SÜD

Institut TÜV SÜD je naš partner za ispitivanje i certificiranje stupnja kakvoće. Što TÜV SÜD radi? Pročitajte što čini ovaj Institut vrijednim partnerom BRITE:

 

  • To je najpoznatiji neovisni institut za testiranje u Njemačkoj koji je stekao veliki međunarodni ugled. S više od 9.000 zaposlenika TÜV SÜD je jedan od najvećih Instituta za testiranje u Njemačkoj.
  • TÜV SÜD znači visoke standarde kakvoće i neovisno testiranje. Iskustvo i logistički objekti koje posjeduje jamčit će stručan postupak testiranja i izdavanja certifikata.
  • Međunarodne aktivnosti: TÜV SÜD je izdao certifikate za 140.000 proizvoda širom svijeta, od toga 70% izvan Njemačke. TÜV SÜD surađuje s 22.000 poduzeća od kojih 70% nisu njemačka.